Malin

Jag heter Malin Boltorp och är 34år.
Jag har en bakgrund inom kampsporten, taekwon-do, med en karriär som höll på i ca 8 år, under dessa år har jag fått chansen att erfara ett SM-Guld och två SM-Silver innan jag sakta men säkert började gå mot löpning, för att i skrivande stund gjort 2 klassiker på raken, ett ”bonus”Vasalopp och nu år 2016 ha börjat med traillöpning. Väldigt roligt och lärorikt men mycket svårare än jag trodde! 

Malin_HQ(2)Jag är en sådan där person som hela tiden får jobba med att skapa balans, för annars blir det för mycket av allt. Vilket jag tror att många människor känner igen sig i.
Det har gjort mig väldigt intresserad av människans beteende, vad driver oss, vad får oss att ta beslut som gör oss gott och som gör oss ont?
Jag började min resa genom att läsa idrottsvetenskap i Halmstad (Halmstad Högskola), där blev folkhälsovetenskap ett av mina val men det bästa jag gjort var idrottspsykologin! Jag blev så taggad av den att jag beslutade att ta en Magisterexamen och det har varit något av det bästa jag gjort. Det har medverkat till många intressanta diskussioner och möten med människor inom arbetslivet, idrotten och privat. Jag kände dock ganska snart att jag ville ha mer praktisk tillämpning och då läste jag kost för Fredrik Paulún, riktigt riktigt bra! Som kampsportare har jag fått gå ner i vikt många gånger för att få tävla och det har gjort att mat för mig har varit laddat, men valet att gå den utbildningen lärde mig massor om vad mat egentligen är och även att vi människor är olika och reagerar olika på just mat. Tack vare beteendevetarutbildningen och kosten så har jag kunnat arbeta med klienter med ätstörningsproblematik, vilket har varit stort och viktigt för mig. Till sist så fann jag att nu var det dags för ytterligare en pusselbit: Personlig Tränare!
Så nu ligger pusslet på bordet, nu är det bara att hålla det vid liv, att utveckla och fördjupa för att kunna ge allt –fast med balans. 

Utbildning

2014: STAC Professionals steg 1 (STAC-Academy) Ronneby

2014: Löpcoach Steg 2 (Personal Training-School & Urban Tribes) Stockholm

2013: Löpcoach Steg 1 (Personal Training-School & Urban Tribes) Stockholm.

2012: TRX Sportmedicin course, Ystad.

2012: TRX Suspension Training, (Concept) Göteborg.

2012: Träning av gravida och efter graviditet (Personal Training-School) Stockholm.

2011: Konditionsträning (Personal Training-School) Stockholm.

2010: Licensierad Personlig Tränarutbildning (Personal Training-School) Stockholm.

2010: Personlig Tränarutbildning (Personal Training-School) Stockholm.

2009: Ackrediterad för användandet av Idrottspsykologisk Profil (IPS), Bosön.

2009: Les Mills Bodyviveutbildning, Sportlife Boxutbildning samt Sportlife cykel basutbildning.

2008: Diplomerad Kostrådgivare (Paulúns Näringscenter) Stockholm.

2007: Preparandkurs för räddningsinsats, 2 studiepoäng (80 h) Uddevalla.

2002-2006: Idrottsvetenskapligt program (160 p) med inriktning mot Folkhälsovetenskap och Idrottspsykologi, Högskolan i Halmstad.

– Fil. Kand. Folkhälsovetenskap (60p).

– Fil. Mag. Idrottspsykologi (80p). 

Erfarenheter / Förtroende uppdrag:

2012-(pågår)  Fystränare för IK Rössös A-damlag.

2017-(pågår) Fystränare IK Oddevold, A-lag herrar.

2016-(pågår) Fystränare för Vänersborg IF A-damlag.

2013-2014: Löpcoach och Personlig Tränare på Viscus AB, Göteborg

2013: Arrangör av Träningskonvent tillsammans med Imagine Life

2012: Arrangör av Träningsläger i samarbete med Imagine Life

2010-2012 Personlig Tränare hos Sportlife Uddevalla, Atlet Dals-Ed, och även hembesök.

2010-2011: Jobbcoach för Sensus Studieförbund.

2009-2010: Föreläsare för Malmö Stad inom idrott och hälsa (Anti-doping projekt).

2009: Idrottspsykologisk rådgivare inom bl.a. Landslaget i Bangolf, Kroppskulturs handbollsdamer elit, westernridning, motorcross och som mental coach inom arbetslivet.

2009-2012: Instruktör på Sportlife i Uddevalla.

20082010: Föreläsare för Kroppskulturs handbollsdamer elit.

2008- : Riksidrottsförbundets  representant som idrottspsykologisk rådgivare i Uddevallaområdet.

2006-2009 : Instruktör på Motionshuset AB, Uddevalla.