Gruppträning

Få chansen att träna i grupp med en Personlig Tränare.
Säkert, tryggt och roligt.

PT-SMALL GROUP.
Varje vecka erbjuder vi gruppträning för dig som vill träna tillsammans med andra. Vi har max 10 platser för att du skall få lyxen att kunna få feedback på din träning under passet. När vi är en mindre grupp har vi som tränare möjlighet att se och kontrollera teknik och justera/hjälpa dig under tiden. En liten intim grupp där glädje, passion och kunskap står i centrum. Läs nedan om vilka passformer vi erbjuder dig:

TRX
Träningsformen där vi använder vår kroppsvikt som motstånd och själva bestämmer vilken nivå vi vill träna på. Vi tränar hela kroppen på 45min och med fokus på att bli starkare i vår vardag. Styrka, balans och kondition.
Träningen är till för att alla skall kunna vara med, du väljer själv hur tungt eller lätt du vill göra det.
Ett otroligt roligt och omtyckt pass.

CIRKEL 3D
Passet är utformat efter hur vår kropp fungerar och är uppbyggd. Med tankeprocessen 3D använder vi kroppen och utmanar den att bli bättre förberedd såväl i vardagens sysslor som i vår övriga träning. Rörelseglädje till max.
Vi använder främst vår egna kropp som redskap men använder även en del andra vikter till motstånd. Vi jobbar givetvis på procedos plattform 9 mattan men även utanför den.
Läs gärna mer i boxen på första sidan om 3D eller på 3D-funktion.se

LÖPNING BAS
Lunchlöpning på fredagar, vi springer i närområdet till gymmet på kuröd. Under 45min tar vi er med på en skön löptur; uppvärmning-fartlekar-stretch. Passet läggs upp så att alla skall kunna vara med och fokusen ligger på att få en go löptur ihop.

SCHEMA:

Tisdag: TRX 8:30-9:15

Onsdag: TRX 12:00-12:45 samt TRX 16:45-17:30

Torsdag: CIRKEL 3D 8:30-9:15

Fredag: CIRKEL 3D 7:30-8:15 samt LÖPNING/TRX 12:00-12:45

Första passet är alltid gratis.
Efter det finns följande valmöjligheter:
10-klipp 800kr
Terminskort 1995kr

Vi ser fram emot att träna med dig!