070- 817 33 71, 070-922 15 71

3D-TRÄNING

En träning som blivit populär att träna det senaste. Träningen bygger på förståelsen för kroppens biomekanik, hur leder integrerar med varandra tillsammans med muskelapparaten och dess bindväv.
För den aktive innebär detta att träningen kommer vara kreativ, rolig och utmanande. Vi jobbar först och främst med vår kropp som redskap och bygger efter förmåga vidare med rekvisita.

Passet är 45min långt, vi jobbar med olika stationer där hela kroppen används. Inga förkunskaper krävs och övningarna går att anpassa efter alla nivåer för att alla skall kunna vara med.
Längst ned på sidan ser ni en bild på procedos plattform 9, även känd som 3D-matta, som är ett utav redskapen vi använder oss utav på passen för att variera vårt rörelsemönster så mycket det bara går. Kom med på ett pass och testa så berättar vi gärna mer för dig om träningen och varför den är så fantastiskt rolig och bra.

Livet innebär en oändlig massa rörelser i olika vinklar och olika riktningar. Vi vill ge dig verktygen för att vara mer förberedd än någonsin.

Välkomna att köra 3D-pass med oss på Tigeranda Movement torsdagar 8:30-9:15 och fredagar 7:30-8:15. 

img_5834